top of page

Pikkujoulumatka Tallinnaan 9.-10.12.2022

Pitkästä aikaan pääsimme järjestämään myös pikkujoulumatkan. Suunnaksi valittiin Tallinna ja saimme pitkäaikaiselta yhteistyökumppaniltamme Hansa Travel OÛ :ltä mukavan ehdotuksen, johon tartuimme.

Matkalle lähtijöitä kertyi mukavasti - 21 henkilöä.


Eckerö Linen M/S Finlandia lähti matkaan Helsingin uudelta Länsiterminaalilta perjantai-aamuna ja ryhmämme käyttöön oli varattu kokoustila koko matkan ajaksi.

Kokoustilan yhteyteen kuuluu runsas aamiaistarjoilu kokouskeskuksen tiloissa ja siitä nauttien aloitimme matkamme.

Aamiaisen jälkeen ryhmä vietti aikaa kokoustilassa rupatellen ja pienen jouluaiheisen tietovisan seurassa. Ja pitihän pieni pakettien jakosessiokin pitää, tällä kertaa kierrätysmielessä, jokainen oli etsinyt itseltään joutilaan kiertoon sopivan tavaran ja esimerkiksi moni luettu kirja sai näin uuden lukijan.Laivan rantauduttua Tallinnan terminaaliin siirryimme meitä odottavaan bussiin, joka kuljetti meidät Hotelli Viruun, joka oli tällä kertaa yöpymispaikkamme.

Ryhmämme saikin huoneet heti ja seuraavana päivänä kiitimme tuloajankohtaamme, sillä lauantaina hotellin aula täyttyi lukuisista tulijoista, jotka joutuivatkin odottelemaan huoneitaan useamman tunnin, koska hotelli oli ollut aivan täynnä ja huoneiden siivoaminen vie oman aikansa.


Jokainen sai sitten viettää päivää haluamallaan tavalla, käyden ostoksilla, vieraillen näyttelyissä, ruokaillen ja vasta illalla meillä oli yhteinen tapaaminen.


Klo 19 kokoonnuimme hotellin Merineitsi-ravintolaan katettuihin pöytiin. Paikkamme olivat aivan esiintymisnäyttämön vieressä, joten näkymät lavalle olivat hyvät.

Ilta aloitettiin kuohuviinilaseja nostellen.Revyyteatteri Starlight Cabaret`n esitys GreatEst Show esitettiin kolmen ruokalajin á la carte illallisen yhteydessä, välillä syötiin ja välillä nautittiin varsin vauhdikkaasta ja monipuolisesta asuspektaakkelista ja lauluesityksistä -paljon tuttuja lauluja, mutta joukkoon mahtui vieraampiakin.Uskomattomia ja värikkäitä asuja oli ilo katsella ja ruoka-annokset olivat maistuvia ja taidokkaasti koottu lautasille. Neljä tuntia vilahti nopeasti ja sitten alkoikin jo uni painamaan silmiä.

Joku lähti vielä yökerhoon, mutta suurin osa taisi olla aamun aikaisesta noususta ja päivän kiertelystä sen verran väsynyt, että hotellihuone kutsui.


Lauantaiaamuna nautimme samaisessa Merineitsi-ravintolassa aamiaisen ja klo 12 pitikin jo luovuttaa hotellihuone ja viedä matkatavarat säilöön.

Oli päivä aikaa taas tutkia Tallinnan tarjouksia ja nähtävyyksiä.

Klo 16 olimme tehneet treffit matkajärjestäjä Virven kanssa ja pitkästä aikaa pääsimme kasvokkain kuulemaan korona-ajan elämästä ja myös sen tuomista vaikeuksista Tallinnassa/Virossa.

Hintataso on noussut lahden takana ja sen myös me olimme todenneet.


Pian oli lähtö satamaan ja bussikuljetuksemme hoiti meidät sujuvasti rantaan.

Laivalla meillä oli jälleen kokoustila käytössämme ruokailuineen, jossa tällä kertaa oli pieni jouluinenkin vivahde.

Matkan sujui jälleen nopeasti, laivaostokset tuli hoidettua ja toinen pienehkö tietovisakin visailtua.


Olipa taas mukava pitkästä aikaa viettää aikaa yhdessä!39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page